Brænder du for film, kultur og biografoplevelser. Sætter du en ære i at gøre en forskel, og har du gode lederegenskaber, er stillingen som biografdirektør måske noget for dig. Vi søger en person, der er klar til at tage ansvar for at markedsføre og levere en hyggelig, med streg under ”hyggelig”, totaloplevelse af gode film af høj kvalitet.
Brænder du for film, kultur og biografoplevelser. Sætter du en ære i at gøre en forskel, og har du gode lederegenskaber, er stillingen som biografdirektør måske noget for dig. Vi søger en person, der er klar til at tage ansvar for at markedsføre og levere en hyggelig, med streg under ”hyggelig”, totaloplevelse af gode film af høj kvalitet. Brænder du for film, kultur og biografoplevelser. Sætter du en ære i at gøre en forskel, og har du gode lederegenskaber, er stillingen som biografdirektør måske noget for dig. Vi søger en person, der er klar til at tage ansvar for at markedsføre og levere en hyggelig, med streg under ”hyggelig”, totaloplevelse af gode film af høj kvalitet.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Biografchef/direktør søges til ny luksusbiograf med hygge og udsigt til Øresund


 

 

 

Brænder du for biograf, film og kultur? Sætter du en ære i at gøre en forskel og har du gode lederegenskaber er stillingen som biografdirektør måske noget for dig. Vi søger en biografchef/direktør, der er klar til at tage ansvar for at markedsføre og levere en hyggelig totaloplevelse af høj kvalitet med gode film og kulturarrangementer for vores gæster og konferencekunder. Du formår at have fingeren på pulsen i en travl og kundeorienteret hverdag samt at lede og motivere vores engagerede medarbejdere.

 

Du evner at opbygge velfungerende teams og samtidig have fingeren på pulsen og kvalitetssikre gæsternes oplevelse i biografen. Du besidder desuden en veludviklet forretningsforståelse.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være: 

 • Film-programlægning, booking af film fra leverandører, opfinde og arrangere events og kulturoplevelser i biografen.
 • Markedsføring af biografen.
 • Optimering af kiosksalg og billetsalg.
 • Personaleledelse for ca. 20 ungarbejdere og to fuldtidsfastansatte herunder løn og personaleadministration.
 • Planlægning og arrangere B2B-arrangementer, særforestillinger og konferenceaktiviteter.
 • Løbende opfølgning på rutiner og arbejdsgange samt tilsyn med udstyr og bygninger.
 • Kontinuerlig dialog med biografens bestyrelse, budgetlægning og løbende opfølgning.
 • At være biografens ansigt udadtil.

Vi ønsker os:

 • Du skal kunne arbejde selvstændigt, være ansvarsbevidst og kunne arbejde alene.
 • Du har gode lederegenskaber.
 • Du er interesseret i og forbruger af film og kultur.
 • Du er forretningsorienteret og udadvendt.
 • Du har et lokalt netværk eller er i stand at opbygge et sådant.
 • Du skal have naturlig flair for teknik.
 • Du har erfaring med kundebetjening og drift evt. fra detailbranchen eller fra cafe og restaurationsbranchen.

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende, stimulerende og udfordrende job, der stiller høje krav til din fleksibilitet og kreativitet.
 • Et afvekslende arbejde, hvor dagene sjældent ligner hinanden.
 • En dynamisk og inspirerende arbejdsplads i en interessant og højprofileret branche.
 • En arbejdsplads med Danmarks bedste biografudsigt ud over Øresund, som samtidig er centralt. beliggende arbejdsplads, tæt på busser, S-tog, med gode parkeringsforhold og klods op ad. hovedstadsområdets mest mondæne indkøbscenter Waterfront.
 • Et ungt og uhøjtideligt, men professionelt arbejdsmiljø. 

Hvem er vi?

SkyBio Hellerup bliver hovedstadsområdets nyeste biografkompleks med fem hyggelige sale i topklasse på toppen af Experimentarium i hjertet af Hellerup i Tuborg Nord ved siden af det mondæne indkøbscenter Waterfront.

I biografens indbydende foyer- og caféområde får biografgæsterne fri udsigt til Øresund. I kompleksets fem sale installeres den nyeste teknologi og luksussæder (med tilhørende puder og varmetæpper), der kan lægges helt ned, mens man ser film. I det hele taget bliver biografomgivelserne i topklasse med fokus på kvalitet, komfort, højt serviceniveau og hyggelig, afslappet stemning både i salene og foyerområdet. Vi vil give vores gæster lidt mere end de forventer af deres biograftur. Se mere på www.facebook.com/SkyBioHellerup/ og www.SkyBio.dk.

 

SkyBio Hellerup kan tilbyde gæsterne gratis parkering. Biografen åbner til efteråret.

 

Tiltrædelse - snarest

Har du erfaring fra et lignende job, detailbranchen, cafe anden underholdning, eller blot næse for god service og godt købmandskab er det en fordel. Det oplyses at arbejdstiderne er fleksible og at der fra tid til anden indgår weekend- og aftenvagter i jobbet.

 

 

 

 


Ansøgning

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Obel på mail obel@obel.at eller tlf. 70 20 11 20.

 

Er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning samt CV på e-mail: job@SkyBio.dk mrk. ”Biografdirektør SkyBio Hellerup” i emnelinjen.

 

Inkluder i ansøgningen venligst referencer og kontaktoplysninger fra tidligere og evt. nuværende arbejdsplads(er).