Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Byggechef til Calum A/S


CALUM A/S beskæftiger sig med udvikling af fast ejendom. CALUM A/S står for god arkitektur og kvalitet på de bedste beliggenheder. Gennem tæt samarbejde med førende arkitekter har CALUM A/S udviklet en række spændende erhvervs- og boligprojekter, hvoraf flere har modtaget priser for godt og smukt byggeri.

 

Igennem de seneste år har CALUM A/S navnlig udviklet og solgt en del større ejendomsprojekter, både almene, udlejningsbyggerier samt ejerboliger. CALUM A/S har i kraft af veluddannede og erfarne medarbejdere betydelige kompetencer inden for fast ejendom og finansiering.

Jobbet

Der er tale om en særdeles spændende stilling med en bred opgaveportefølje og med et betydeligt fagligt ansvar.
 
Som byggechef får du ansvar for egne projekter; fra udvikling af projektet over udbud og kontrahering med totalentreprenør til færdigbygget projekt inden for tid, økonomi og kvalitet.

Stillingen som byggechef refererer direkte til virksomhedens direktør, Jakob Axel Nielsen, og er fysisk placeret i Aalborg.
 
De primære arbejdsopgaver er følgende:
  • Deltagelse i udvikling af nye projekter
  • Projektering og forhandlinger om nye projekter med
    entreprenører
  • Udarbejdelse og indgåelse af entreprisekontrakter
  • Myndighedsbehandling
  • Gennemførelse af byggeprojekter.

Kompetenceprofil 

Du har en uddannelsesmæssig relevant baggrund – men din erfaring vægter højere end din uddannelse. Erfaringen gør dig i stand til at optimere det enkelte projekt inden for pris og kvalitet.
 
Du har overblik og evnen til at arbejde med flere komplicerede projekter samtidigt. Du skal udvise ansvarlighed, professionalisme og handlekraft og være struktureret og systematisk i din arbejdsform. Det er vigtigt, at du har gode kommunikative egenskaber.
 

I øvrigt

Der er tale om et job i en velkonsolideret virksomhed med fremdrift og visioner og med et betydeligt vækstpotentiale. Du indgår i team med 15 højt motiverede medarbejdere.
 
Der tilbydes en konkurrencedygtig gage som fuldt ud modsvarer dine kvalifikationer, herunder nødvendig relevant  efteruddannelse.

Tiltrædelse snarest muligt.
 

Stillingen er netop besat.