Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Customer Relations Manager til international virksomhed


Nøgleposition i familieejet virksomhed der i flere år har været gazelle virksomhed.

Limitech er en højt respekteret producent af multifunktionelle batch mixers til fødevareindustrien. Virksomheden leverer både stand-alone maskiner og komplette proceslinjer skræddersyet til individuelle behov.

 

Limitech sælger udstyr gennem agenter og strategiske samarbejdspartnere. Kerneforretningen er Batch Blanding og UHT udstyr til flydende levnedsmidler.

 

Virksomheden, der blev grundlagt i 1993, har base i Aabybro. Se mere om Limitech her: www.limitech.dk

 

Stillingen 

Limitech A/S har en klar vækststrategi, og du bliver en væsentlig del af at realisere den fortsatte vækst.

 

Der sælges unikke, kundetilpassede produkter/projekter world-wide, hvor salget primært foregår igennem agenter/forhandlere. Slutkunderne er typisk store og velkendte mærkevareproducenter, der vælger Limitechs produkter og løsninger grundet de unikke produktløsninger kombineret med et vedholdende fokus på høj kvalitet og service.

 

Du kommer til at referere til den administrerende direktør, der er en af ejerne. Samtidig kommer du til at indgå i et koordinerende team af ledere, der repræsenterer salg, produktion og teknik/projektledelse. Herigennem får du også mulighed for at påvirke virksomhedens mere overordnede udvikling.

 

Du overtager en række etablerede markeder, hvor du skal udvikle disse, lave tilbudsgivning og følge op således at der opnås vækst og yderligere markedsandele. Samtidig forventes det, at du kan etablere nye markeder via igangsættelsen af nye agenter/forhandlere. Det forventes endvidere, at du er god til at identificere nye salgs- og markedsmuligheder - herunder nye muligheder for anvendelsen af de eksisterende/modificerede produkter og løsninger fra Limitech.

 

Du skal kunne holde mange bolde i luften og koordinere aktiviteter både internt og eksternt i samarbejde med den teknisk afdeling. Via din person er du relationsskabende, forstår vigtigheden i at opbygge kundeporteføljer på tværs af grænser og er proaktiv omkring kommerciel rådgivning og sparring til samarbejdspartnere.

 

Der forventes at du er i stand til at udvikle og vedligeholde træningsprogrammer og koncepter, opdatere salgs- og billedmateriale samt være med til at udvikle salgsmateriale i form af nyhedsbreve, tekniske informationer mm. Du vil også skulle deltage i diverse messer og kundeevents.

 

Du bliver budget- og salgsansvarlig for dine områder i samarbejde med resten af salgsteamet. Ligeledes bliver du ansvarlig for at følge op via målbare kpi’ere samt den marketingsupport, der skal til overfor agenter/forhandlere. Du er i stand til at tage telefonisk kontakt med kunder og agenter gerne på flere sprog. Du motiveres af at afdække nye leads,
som i et samarbejde med agenter/forhandlere bliver konverteret til nye profitable kunder.

 

Kompetenceprofil

Det er vigtigt, at du har erfaring med salg til BtB markedet og med projektsalg af tekniske løsninger, herunder erfaring med arbejde via agenter/forhandlere internationalt. Du skal kunne afdække, hvordan de enkelte agenter/forhandlere bedst serviceres, motiveres og aktiveres til at skabe det bedst mulige salg.

 

Du skal være selvkørende, have et højt drive og sætte den salgsmæssige dagsorden i samarbejdet med agenter og forhandlere. Du er proaktiv og nysgerrig af natur, og du skal kunne fremvise dokumenterede resultater for, hvordan du via din indsats har skabt øget salg og vækst igennem årene.

 

Det er naturligt og velkendt for dig at udarbejde salgs- og markedsplaner samt identificere nye markedsmuligheder baseret på en indsigt i markeds- og konkurrentforhold. Du vil i et samspil med den adm. direktør udvikle fremadrettede salgs- og markedsstrategier. Du forstår værdien af at vidensdele såvel internt i virksomheden som overfor agenter/forhandlere. Du ved, at resultater skabes igennem en kombination af et selvstændigt drive og en solid fælles indsats.

 

Der er tale om en selvstændig stilling med stor frihed, hvor du samtidig skal være en god teamspiller; dette både internt som eksternt overfor agenter/forhandlere. Det forudsætter, at du er målrettet og struktureret i din tilgang til tingene.

 

Det forventes, at du har gode kommunikative egenskaber, som kan anvendes på alle niveauer i en organisation samt et
resultatorienteret og kommercielt ”mindset”, der er kombineret med en teknisk indsigt. Når projekter bliver for teknisk orienterede, vil de blive overdraget til teknisk afdeling.

 

Jobbeskrivelse

Følgende arbejdsområder er en del af jobbet:

 • Opsøgende salg til eksisterende og nye kunder
 • Motivere og inspirere agenter til et større salg
 • Arbejde strategisk med salgsløsninger
 • Lave tilbud og nyhedsbreve og følge op på dem
 • Motivere og udvikle virksomhedens nye hjemmeside og salgsmateriale
 • Udvikle/vedligeholde træningsprogram for samarbejdspartnere
 • Kontakt til service og håndtere reservedelsordrer
 • Opbygge og vedligeholde database
 • Udvikle koncepter fra/til forhandlere i samarbejde med det øvrige salgsteam
 • Sørge for at opdateret salgs- og billedmateriale mm. er til stede
 • Bevare overblik i pressede situationer.

Der vil i begrænset omfang være rejsedage involveret til messer, kernekunder og opfølgninger primært i Europa. Det forventes, at du behersker engelsk flydende i skrift og tale og gerne et yderligere fremmedsprog som f.eks. tysk.

 

 

 

 


Stillingen er netop besat.