Agri Nord søger erfarne økonomiassistenter der brænder for økonomisk servicering og rådgivning. Du vil få en bred kontakt flade i virksomheden og mulighed for tæt kundekontakt i form af rådgivning.
Agri Nord søger erfarne økonomiassistenter der brænder for økonomisk servicering og rådgivning. Du vil få en bred kontakt flade i virksomheden og mulighed for tæt kundekontakt i form af rådgivning. Agri Nord søger erfarne økonomiassistenter der brænder for økonomisk servicering og rådgivning. Du vil få en bred kontakt flade i virksomheden og mulighed for tæt kundekontakt i form af rådgivning.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Erfarne Økonomiassistenter til Agri Nord


Brænder du for økonomisk servicering og rådgivning? Vil du have god tid til samarbejdet med kunderne? Har du lyst til at arbejde i en flad organisation med højt til loftet? Vægter du en sund work-life balance? Så er her muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt team hos Agri Nord.


Om stillingen

Som økonomiassistent hos Agri Nord bliver du en del af en af Nordjyllands største specialafdelinger for økonomisk rådgivning og serviceydelser til landbruget.

 

Du vil arbejde i afdelingen Økonomi og Virksomhedsledelse, hvor du bliver en del af et team af økonomiassistenter, der arbejder med servicering og rådgivning af kunderne samt yder bogførings- og regnskabsassistance.

 

Du kommer til at arbejde ud fra Agri Nords hovedkontor i Aalborg, og du vil hurtigt få ansvar for din egen kundeportefølje.

 

Du vil få en bred kontaktflade i Agri Nord, hvor du både kommer til at arbejde sammen med konsulenter, andre økonomiassistenter og specialister fra andre afdelinger. Samtidig vil du få tæt kundekontakt i form af rådgivning.

 

Som en del af dit ansvarsområde vil du arbejde med opgørelse af I/S-regnskaber og selskaber for landbrugskunderne. Derudover vil dine arbejdsopgaver være løsning af diverse økonomiopgaver, herunder:

  • Opgørelse og udarbejdelse af skatteregnskaber og årsrapporter
  • Kvalitetssikring af regnskaber i forhold til gældende love og regler
  • Bogføring og momsopgørelse
  • Administrationsservice til kunderne
  • Kundekontakt og ad hoc opgaver

Om dig

 

Du har sandsynligvis en baggrund som økonomiassistent, bogholder eller revisor fra revisions- eller landbrugsbranchen, hvor du har erfaring med at varetage og pleje en kundeportefølje.

 

Uddannelsesmæssigt kan du eksempelvis have en HD, finansøkonom, finansbachelor eller anden relevant uddannelse.

 

Som person er du udadvendt, serviceorienteret, tillidsvækkende og i besiddelse af et godt personligt drive. Du motiveres af samarbejdet med kunden og af at skabe resultater igennem sparring og rådgivning.

 

Du sætter høje standarder for dit arbejde og arbejder både selvstændigt og struktureret. Du er ansvarsbevidst i forhold til deadlines og aftaler og bidrager til et positivt og professionelt arbejdsmiljø.

 

Erfaring med økonomisystemet Ø90 og Summax vil være en fordel.  

 

Hos Agri Nord er der fine muligheder for at udvikle sig i jobbet samt inden for organisationen.

 


Ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Karsten Romby, tlf. 21 77 23 44.

 

Ansøgning og CV mærket ”552 - Økonomiassistent” sendes til job@hedegaardmanagement.dk

 

Der vil blive afholdt samtaler løbende.