Grønlandsbanken er en spændende og veldrevet finansiel virksomhed, der servicerer langt hovedparten af både borgere og virksomheder i Grønland. Til erhvervsafdelingen på hovedkontoret i Nuuk søges en erfaren og engageret erhvervsrådgiver, der kan yde rådgivning på et højt niveau.
Grønlandsbanken er en spændende og veldrevet finansiel virksomhed, der servicerer langt hovedparten af både borgere og virksomheder i Grønland. Til erhvervsafdelingen på hovedkontoret i Nuuk søges en erfaren og engageret erhvervsrådgiver, der kan yde rådgivning på et højt niveau. Grønlandsbanken er en spændende og veldrevet finansiel virksomhed, der servicerer langt hovedparten af både borgere og virksomheder i Grønland. Til erhvervsafdelingen på hovedkontoret i Nuuk søges en erfaren og engageret erhvervsrådgiver, der kan yde rådgivning på et højt niveau.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Erhvervsrådgiver til GrønlandsBANKEN


Her har du muligheden for at kombinere et spændende job med fantastiske kulturoplevelser og en storslået natur

 

Grønlandsbanken er en spændende og veldrevet finansiel virksomhed, der servicerer langt hovedparten af både borgere og virksomheder i Grønland. I 2016 er der formuleret en ny strategi 2020, som skal understøtte visionen og målet om at være ”Grønlands bedste virksomhed – til gavn for Grønland”. Banken, der beskæftiger ca. 120 medarbejdere, er inde i særdeles positiv udvikling.

 

Jobprofil

Til erhvervsafdelingen på hovedkontoret i Nuuk søges en erfaren og engageret erhvervsrådgiver, der kan yde rådgivning på et højt niveau. Du kommer til at servicere en spændende erhvervsportefølje bestående af både store, mellemstore og mindre virksomheder.

En central del af jobbet består i at rådgive, behandle og bevilge lånesager samt at være i en løbende, konstruktiv dialog med dine kunder. I forbindelse med lånesager kommer du til at samarbejde med ikke bare lederen af erhvervsafdelingen, men også med f.eks. bankens kreditchef. Du har samtidigt mulighed for at komme til at deltage i opsøgende salg samt igangsætning af nye aktiviteter.

Du bliver en del af et velfungerende erhvervsteam med 8 medarbejdere.
 

Personprofil

Det forventes at
  • du har solid erfaring med rådgivning og behandling af erhvervsengagementer.
  • du er serviceminded og tillidsvækkende i din dialog med kunderne.
  • du er vant til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver.
  • du har en videregående finansiel uddannelse – gerne HD.

 

Der tilbydes

Der tilbydes en attraktiv og vellønnet stilling i en solid finansiel virksomhed med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Grønlands BANKEN er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, der tager afsæt i værdier om at være engagerede, rummelige, ordentlige og kompetente.

GrønlandsBANKEN er kendt for at have særdeles gode medarbejderforhold.

Vilkår

Der tilbydes attraktive ansættelsesvilkår. Banken stiller bolig til rådighed efter regler fastsat af Grønlands Selvstyre.

Ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Jens Erik Hedegaard, tlf. 22440406.

 

Ansøgning mrk. ”507 Erhvervsrådgiver” sendes til job@hedegaardmanagement.dk