Til 14 danske byer søges nu dygtige salgs- og lederprofiler, der drømmer om at blive selvstændige.
Du vil under hele processen få hjælp til at etablere en velfungerende forretning, herunder lokalisering af velegnede lokaler, indretning af udstillinger, markedsføring i dit lokalområde – JKE Design er med dig hele vejen.
Til 14 danske byer søges nu dygtige salgs- og lederprofiler, der drømmer om at blive selvstændige.
Du vil under hele processen få hjælp til at etablere en velfungerende forretning, herunder lokalisering af velegnede lokaler, indretning af udstillinger, markedsføring i dit lokalområde – JKE Design er med dig hele vejen. Til 14 danske byer søges nu dygtige salgs- og lederprofiler, der drømmer om at blive selvstændige.
Du vil under hele processen få hjælp til at etablere en velfungerende forretning, herunder lokalisering af velegnede lokaler, indretning af udstillinger, markedsføring i dit lokalområde – JKE Design er med dig hele vejen.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Forhandler af JKE Design


Drømmer du om at eje din egen køkkenbutik
– med en stærk partner i ryggen?

 

Til 14 danske byer søges nu dygtige salgs- og lederprofiler, der drømmer om at blive selvstændige. JKE Design udvider det eksisterende forhandlernetværk på 60 butikker i Skandinavien.
 

Som ejer af en JKE Design butik kommer du til at arbejde under frie rammer – sammen med en kæde, der har succes og har sat retning mod yderligere vækst.

 

JKE Design arbejder med en unik partnerskabsmodel, der giver dig mulighed for - uden kædeafgift -  at etablere en flot butik med et brand i front og markedets absolut største produktsortiment.

 

JKE Design arbejder med et gennemprøvet og solidt koncept, der - kombineret med dit købmandsskab – skaber grobund for en god forretning.

 

JKE Design kombinerer en innovativ produktudvikling, en topmoderne produktion og en kundeorienteret tilgang.

 

Som forhandler har du sikkerhed for produkter der er håndværksmæssigt i top, et design der på en gang er tidsløst og samtidigt rammer tidens trend og, en markedsføring der rammer de rigtige kunder.

 

Du vil under hele processen få hjælp til at etablere en velfungerende forretning, herunder lokalisering af velegnede lokaler, indretning af udstillinger, markedsføring i dit lokalområde – JKE Design er med dig hele vejen.

 

For at sikre at du kan yde dine kunder den bedste service og vejledning, vil du naturligvis også blive undervist i JKE Designs produkter. Du vil få en dyb indsigt i hele produktplatten, kvaliteten i produkterne, mulighederne for individuelle løsninger og det solide håndværk, der sikrer at JKE Design produkterne er i topppen af sin klasse.

 

JKE Design har i flere byer allerede bevist, at produktsortimentet både tiltrækker og begejstrer kunderne. Således har de dygtige eksisterende forhandlere genereret en god volumen og muligheden for at opnå en solid indtjening.

 

Netop nu er der muligheder for at etablere nye butikker (eller evt. at overtage en eksisterende) i:

 • Aabenraa

 • Herning

 • Holstebro

 • Næstved

 • Odense

 • Randers

 • Roskilde

 • Rønne

 • Slagelse

 • Silkeborg

 • Skive

 • Svendborg

 • Vejle

 • København

 

Derudover er der også mulighed for at åbne en butik i andre byer, hvis det vurderes, at der er det rigtige kundegrundlag.

  

Om dig

 

For at få succes med din egen forretning er det vigtigt, at du brænder for salg, service, ledelse, og forretningsudvikling.

 

Du har en stærk baggrund inden for detailhandel og butiksdrift – gerne fra køkkenbranchen.

 

Du har sandsynligvis allerede bevist dig selv i en branche hvor du kombinerer salg og god service. Det vil være en fordel at have kendskab til køkkenbranchen – men du kan også komme fra andre dele af detail- eller evt. håndværksbranchen.

 

Du har sandsynligvis allerede flere års ledelseserfaring og er god til at motivere dine medarbejdere.

 

Første forudsætning for din succes er, at du får skabt en høj kundetrafik i din butik. Du skal samtidigt sikre at kunderne bliver godt modtaget, får professionel vejledning og hjælp til at vælge den løsning, der er rigtig for dem.

 

Med dit høje drive, dit smittende engagement og din positive tilgangsvinkel sikrer du, at der altid er en god atmosfære i butikken. Du sætter en personlig ære i at have en veldrevet butik, og du trives med, at din indsats giver direkte resultater på bundlinjen.

 

Det er vigtigt, at du går foran med et stort engagement, og at du konstant har fokus på de mange kunder, som gerne vil handle hos dig. Du er godt forankret i lokalsamfundet, hvor du har en stor berøringsflade og et godt netværk.

 

Som person er du:

 

 • troværdig, udadvendt og en opsøgende netværker

 • godt forankret i lokalsamfundet, hvor du har en stor berøringsflade og et godt netværk

 • en dygtig kommunikator, der enkelt og præcist får dit budskab igennem

 • vant til at håndtere flere sideløbende processer, uden at miste fokus

 • en dygtig købmand, der skaber god forretning gennem god service

 • god til at arbejde målorienteret, eksempelvis med KPI’er og arbejdsplaner

 • positivt indstillet og smittende i din entusiasme

 • en dygtig leder, der hele tiden har fokus på at støtte og udvikle medarbejderne.

 

Som ansvarlig for egen butik har du ikke kun fokus på salg og service, - du sørger også for, at den administrative del af forretningen kører – evt. gennem en backup medarbejder.  

 

Kom godt i gang

 

Det koster ikke noget at blive forhandler af JKE Design. Der er ingen opstartsgebyr eller kædeafgifter. Du skal dog kunne finansiere oprettelsen af din egen butik (hvor du vejledes af JKE Design) og din løn i opstartsfasen.

 

  

OM JKE Design

 

JKE Design har succes i hele Skandinavien med 22 forhandlere i Danmark, 29 forhandlere i Norge og 10 forhandlere i Sverige. Hos JKE Design ligger kærligheden til det gode håndværk dybt i virksomheden - ligesom det gode håndværk ligger dybt i produkterne til køkken, bryggers, bad og garderobe.

 

JKE Design har branchens bredeste og dybeste produktprogrammer. Eksempelvis tilbydes over 2.500 forskellige farver og 2.500 højglansfarver. Samtidig leveres løsninger tilpasset den individuelle kundes behov – således at kunden altid får en unik, tilpasset og målrettet løsning.

 

JKE Design har siden 2000 været en del af Ballingslöv International koncernen.

 

 


 

Ansøgning eller spørgsmål

 

Nærmere oplysninger om muligheden for at blive forhandler af JKE Design kan fås hos Karsten Romby på tlf. 21 77 23 44 og krl@hedegaardmanagement.dk.

 

Ansøgning sendes mrk. ”Forhandler - 404” til job@hedegaardmanagement.dk