Som markedschef udland bliver din vigtigste opgave at positionere Nordjylland som attraktiv turistdestination overfor udenlandske gæster. Du kommer til at spille en central rolle i samspillet med en række centrale aktører, hvor det er dit ansvar, via en fælles markedskommunikation for nordjysk turisme, at tiltrække de udenlandske gæster til Nordjylland.
Som markedschef udland bliver din vigtigste opgave at positionere Nordjylland som attraktiv turistdestination overfor udenlandske gæster. Du kommer til at spille en central rolle i samspillet med en række centrale aktører, hvor det er dit ansvar, via en fælles markedskommunikation for nordjysk turisme, at tiltrække de udenlandske gæster til Nordjylland. Som markedschef udland bliver din vigtigste opgave at positionere Nordjylland som attraktiv turistdestination overfor udenlandske gæster. Du kommer til at spille en central rolle i samspillet med en række centrale aktører, hvor det er dit ansvar, via en fælles markedskommunikation for nordjysk turisme, at tiltrække de udenlandske gæster til Nordjylland.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Markedschef Udland til VisitNordjylland


Bestyrelsen i VisitNordjylland har arbejdet på en overordnet plan, der skal gøre VisitNordjylland til en topmoderne og kraftfuld markedskommunikator inden for nordjysk turisme. I forlængelse af den overordnede plan søges nu en markedschef, der skal have fokus på udlandet.

 

VisitNordjylland får fremover en klar og entydig opgave, nemlig at være den professionelle aktør indenfor markedsføring og kommunikation af Nordjylland som den foretrukne turistattraktion i Danmark. Dette sker samtidigt med, at der arbejdes på at få tilført markant flere midler til VisitNordjyllands arbejde med at markedsføre Nordjylland.

 

Bag VisitNordjylland står såvel Business Region North, som er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland samt en lang række aktører inden for nordjysk turisme.  

Om stillingen

Som markedschef udland bliver din vigtigste opgave at positionere Nordjylland som attraktiv turistdestination overfor udenlandske gæster. Du kommer til at spille en central rolle i samspillet med en række centrale aktører, hvor det er dit ansvar, via en fælles markedskommunikation for nordjysk turisme, at tiltrække de udenlandske gæster til Nordjylland.

 

VisitNordjylland gennemfører året rundt en række markedsføringsaktiviteter i ind- og udland i samarbejde med turisterhvervet.  Som markedschef vil du være ansvarlig for koordinering af kommunikationsindsatser rettet mod udenlandske markeder, med ansvaret for bl.a. kampagnetilrettelæggelse og kampagnesalg. Du vil have en særlig opgave i at kunne samle indsatser og derved gå sammen med nordjyske turistpartnere, eksterne partnere og leverandører m.v. for at planlægge, tilrettelægge og eksekvere en række tiltage for at fremme nordjysk turisme. Som markedschef er der et tæt samarbejde med VisitDenmark i København samt samarbejde med de enkelte landekontorer.

 

Som markedschef udland er det vigtigt, at du deltager i koordinering af aktiviteter med nordjyske turismeaktører og kan bevare en løbende dialog med turismeaktører i udlandet. Det er din opgave – sammen med dine kollegaer i VisitNordjylland – at kommunikere den store fortælling om Nordjylland samt historier om de små og unikke oplevelser, hvor dit fokus er rettet mod de udenlandske gæster.

 

Jobbet som markedschef udland indebærer i øvrigt

  • Dialog med VisitDenmark, turismeaktører i Nordjylland og turismeaktører i udlandet
  • Analyser af udenlandske markeder og marketingindsatser
  • Budgettering og opfølgning ift. de udenlandske markeder
  • Deltagelse i koordinering af aktiviteter med nordjyske turismeaktører
  • Ansvarlig for deling af indhold med partnere i udlandet
  • Ansvarlig for B2B presse, bloggere m.v. i udlandet.

 

Som markedschef udland vil du referere til direktøren for VisitNordjylland og arbejde tæt sammen med markedschefen for det danske marked. Dagligdagen er præget af et højt aktivitetsniveau og tæt samarbejde, hvor marketingaktiviterne bindes sammen via møder, hvor der ideudvikles, aftales indsatsområder og koordineret marketingaktiviteter i ind- og udland.

 

   

Om dig

Du har formentlig en længerevarende uddannelse som cand. merc. eller lignende, og din erfaring har du fra stillinger inden for markedsføring og kommunikation. Erfaring og interesse i turisme og oplevelsesøkonomi vil være en fordel. Vigtigst er, at du kan eksekvere forskellige tiltag mod slutbrugeren og derved fremme Nordjylland som attraktiv turistdestination for udenlandske gæster.

 

Som person evner du at skabe commitment og nyder at netværke og etablere tillidsskabende relationer, som du ser en ære i at pleje. Du er dynamisk og udadvendt, hvilket gør, at du kan åbne døre og er i stand til at etablere langvarige samarbejdsrelationer. Du har et kommercielt drive og forstår hvad godt købmandskab er.

 

Du evner at bevare overblikket og koordinere en lang række aktiviteter – både i samarbejde med egne kollegaer såvel som eksterne partnere og leverandører – hvor du evner både at tilrettelægge, eksekvere og følge op på aktiviteter. Du er kendt som en inspirerende og samarbejdsorienteret person. Du er vant til at forhandle og indgå kommercielle aftaler, og du er kendt for at holde aftaler og levere til tiden.

 

Du har et digitalt mindset og er nysgerrig på nye teknologier og metoder til at fremme nordjysk turisme. Du kan med en skarp kommunikation eksekvere digitale indsatser, hvor du har erfaring med forskellige kanaler og medieplatforme. Du er kommunikativ stærk og dine gode sprogkundskaber betyder, at du kan begå dig på tysk, engelsk samt de skandinaviske sprog.

 

 

Der tilbydes

 

Der er tale om en spændende stilling i en organisation, hvor fokus er på markedskommunikation inden for turisme, der er et at vækstområderne i den danske og internationale økonomi.

 

VisitNordjyllands domicil er beliggende i Aalborg.


 

Ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Jens Erik Hedegaard, tlf. 2244 0406 eller Camilla Spanggaard Andersen, tlf. 2524 7521.

 

Ansøgning mærket ”561 – Markedschef, VisitNordjylland” sendes til job@hedegaardmanagement.dk