Agri Nord koncernen beskæftiger sig med rådgivning til landbrug indenfor alle faggrene - Økonomi, Planteavl, Kvæg, Svin, Miljø og Økologi - “Full-Line” service. Som økonomikonsulent hos Agri Nord bliver du en del af en af Nordjyllands største specialafdelinger for økonomisk rådgivning og serviceydelser til landbruget og relaterede industrier.
Agri Nord koncernen beskæftiger sig med rådgivning til landbrug indenfor alle faggrene - Økonomi, Planteavl, Kvæg, Svin, Miljø og Økologi - “Full-Line” service. Som økonomikonsulent hos Agri Nord bliver du en del af en af Nordjyllands største specialafdelinger for økonomisk rådgivning og serviceydelser til landbruget og relaterede industrier. Agri Nord koncernen beskæftiger sig med rådgivning til landbrug indenfor alle faggrene - Økonomi, Planteavl, Kvæg, Svin, Miljø og Økologi - “Full-Line” service. Som økonomikonsulent hos Agri Nord bliver du en del af en af Nordjyllands største specialafdelinger for økonomisk rådgivning og serviceydelser til landbruget og relaterede industrier.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Økonomikonsulent – Agri Nord


Brænder du for økonomisk rådgivning af kunder? Er du blandt de dygtigste indenfor dit felt? Vægter du en sund work-life balance? Så er her muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt team hos Agri Nord i Hobro.

 

Om virksomheden

Agri Nord koncernen beskæftiger sig med rådgivning til landbrug indenfor alle faggrene - Økonomi, Planteavl, Kvæg, Svin, Miljø og Økologi - “Full-Line” service.

Herudover yder koncernen via selvstændigt revisionsselskab (Revice) rådgivning og revision for SMV virksomheder, ligesom koncernen via ejet selskab driver en stor virksomhed (Servido) indenfor rengøring, pleje & omsorg under fritvalgordningerne hos kommunerne.
 
Endelig ejer koncernen en række andre mindre virksomheder.

Læs mere på www.agrinord.dk
 

Om stillingen

Som økonomikonsulent hos Agri Nord bliver du en del af en af Nordjyllands største specialafdelinger for økonomisk rådgivning og serviceydelser til landbruget og relaterede industrier. Som økonomikonsulent kommer du særligt til at fokusere på skat, men kommer også til at arbejde med rådgivning indenfor eksempelvis moms, pension osv. Dine opgaver vil ofte tage udgangspunkt i kundernes skatteopgørelse til brug for regnskab og selvangivelse.

Som økonomikonsulent vil du arbejde i afdelingen Økonomi og Virksomhedsledelse, hvor du bliver en del af et team af revisorer og konsulenter. Du vil opleve en engageret og professionel arbejdsplads, hvor der lægges vægt på, at den enkelte medarbejder tager et stort medansvar og bidrager selvstændigt til opgaveløsningen.

Du kommer til at arbejde ud fra Agri Nords kontor i Hobro, og du vil hurtigt få ansvar for din egen kundeportefølje.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:
  • Ansvar for selvstændig kundekontakt, herunder faglig rådgivning og service tilpasset kundes behov
  • Udarbejdelse og tilretning af skatteregnskaber og selvangivelser
  • Udarbejdelse af årsregnskaber samt rådgivning herom
  • Generel økonomisk rådgivning og regnskabsmæssig assistance
  • Sparringspartner for kunder
  • Faglig sparring med kollegaer

Om dig

Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse inden for revision, eksempelvis en HD i regnskab eller lignende. Det er ikke et krav, at du har erfaring med landbrugsbranchen.
 
Din erhvervsbaggrund er enten fra revisionsbranchen eller inden for økonomisk landbrugsrådgivning, hvor du har flere års erfaring med at varetage og pleje en kundeportefølje. Du forventes at have et godt kendskab til reglerne indenfor skat, moms og regnskab.

Som person er du udadvendt, tillidsvækkende, serviceorienteret og har en solid forretningsmæssig forståelse. Du motiveres af samarbejdet med kunden og af at skabe resultater igennem sparring og rådgivning.

Du sætter høje standarder for dit arbejde og arbejder både selvstændigt og struktureret. Du er ansvarsbevidst i forhold til deadlines og aftaler og bidrager til et positivt og professionelt arbejdsmiljø.

Agri Nord tilbyder en stilling, hvor faglighed, ordentlighed og troværdighed danner rammerne om virksomheden, og hvor der samtidigt er god balance i work-life forholdet. Virksomheden rummer fine muligheder for at udvikle sig i jobbet samt inden for organisationen generelt.

Ansøgning

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Karsten Romby Larsen på 21 77 23 44.


Ansøgning mrk. ”521 – Økonomikonsulent” sendes til job@hedegaardmanagement.dk