Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Økonomikonsulent – Agri Nord


Brænder du for økonomisk rådgivning af kunder? Er du blandt de dygtigste indenfor dit felt? Vægter du en sund work-life balance? Så er her muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt team hos Agri Nord.

 

Om virksomheden

Agri Nord koncernen beskæftiger sig med rådgivning til landbrug indenfor alle faggrene - Økonomi, Planteavl, Kvæg, Svin, Miljø og Økologi - “Full-Line” service.
 
Herudover yder koncernen via selvstændigt revisionsselskab (Revice) rådgivning og revision for SMV virksomheder, ligesom koncernen via ejet selskab driver en stor virksomhed (Servido) indenfor rengøring, pleje & omsorg under fritvalg ordningerne hos kommunerne, samt ejer en række andre mindre virksomheder.
 
Læs mere på www.agrinord.dk
 

Om stillingen

Som økonomikonsulent hos Agri Nord bliver du en del af en af Nordjyllands største specialafdelinger for økonomisk rådgivning og serviceydelser til landbruget og relaterede industrier.
 
Du vil arbejde i afdelingen Økonomi og Virksomhedsledelse, hvor du bliver en del af et team af revisorer og konsulenter, der arbejder med økonomisk rådgivning af kunderne og yder regnskabs- og skattemæssig assistance.
 
Du vil blive en del af en engageret og professionel arbejdsplads, hvor der lægges vægt på, at den enkelte medarbejder tager et stort medansvar og bidrager selvstændigt til opgaveløsningen.
 
Omgangstonen er uformel, og personlig trivsel, work-life balance og en god portion humor er vigtige elementer af dagligdagen.
 
Du kommer til at arbejde ud fra Agri Nords hovedkontor i Aalborg, og du vil hurtigt få ansvar for din egen kundeportefølje. Dine opgaver vil ofte tage udgangspunkt i kundernes skatteopgørelse til brug for regnskab og selvangivelse.
 
Derudover vil der være en lang række af tilknyttede rådgivnings- og assistanceopgaver.
 
Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:
  • Ansvar for en direkte, proaktiv og forretningsorienteret kontakt til kunderne, herunder selvstændigt ansvar for faglig rådgivning og service tilpasset den enkelte kundes behov
  • Udarbejdelse af årsregnskaber og skattemæssige opgørelser samt rådgivning herom
  • Generel økonomisk rådgivning og regnskabsmæssig assistance
  • Sparringspartner for kunder
  • Faglig sparring med kollegaer lokalt og nationalt

Om dig

Din baggrund er enten fra revisionsbranchen eller inden for landbrugsrådgivningen, hvor du har flere års erfaring med at varetage og pleje en kundeportefølje. Du forventes desuden at have et indgående kendskab til reglerne indenfor regnskab, skat, moms og afgifter.
 
Som person er du udadvendt, serviceorienteret og har en solid forretningsmæssig forståelse. Du fremstår som serviceorienteret, kommunikativ og tillidsvækkende.
 
Du motiveres af samarbejdet med kunden og af at skabe resultater igennem sparring og rådgivning.
 
Du sætter høje standarder for dit arbejde og arbejder både selvstændigt og struktureret.
 
Du er ansvarsbevidst i forhold til deadlines og aftaler, og bidrager til et positivt og professionelt arbejdsmiljø.
 
Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse inden for revision, eksempelvis en HD i regnskab eller lignende.
 
Det er ikke et krav at du har erfaring med landbrugsbranchen.
 
Agri Nord tilbyder en stilling, hvor faglighed, ordentlighed og troværdighed danner rammerne om virksomheden, og hvor der samtidigt er god balance i work-life forholdet.
 
Virksomheden rummer fine muligheder for at udvikle sig i jobbet samt inden for organisationen generelt.

Stillingen er netop besat.