Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Økonomi- og administrationschef til Aalborg Teater


Aalborg Teater er Nordjyllands største kulturinstitution og en dynamo i udviklingen af teater i Danmark. Aalborg Teater har omkring 80.000 gæster årligt.

 

Aalborg Teater er en dynamisk arbejdsplads med en engageret og dedikeret medarbejderstab, som alle brænder for at levere de bedste kulturoplevelser til det nordjyske teaterpublikum. En arbejdsplads hvor samarbejde og sammenhold er nogle af nøgleordene i en travl og kreativ hverdag.

 

Der søges en leder, der kan samle og styre teatrets organisation og økonomi.

 

Som økonomi- og administrationschef indgår du i teatrets ledergruppe og fungerer som teaterdirektørens souschef og stedfortræder. Du skal sikre en sund og bæredygtig økonomi, således at teatrets visioner kan udvikles og realiseres. Du skal kunne skabe indtægter, idéer og begejstring.

 

Kan du se dig selv i dette job og har du lyst til at være en del af et af landets bedste teaterhuse, ser vi gerne en ansøgning fra dig.

 

Økonomi- og administrationschefen refererer til teaterdirektøren og har blandt andet ansvaret for følgende opgaver:

  • Ledelse af teatrets administrative personale
  • Samarbejde med bestyrelse, revisor og myndigheder
  • Budgetlægning, budgetopfølgning og regnskabsaflæggelse
  • Planlægning og logistik i samarbejde med den øvrige ledergruppe
  • Løn- og likviditetsstyring
  • HR
  • Juridiske opgaver

Der lægges vægt på, at du har omfattende erfaring i arbejdet med økonomi, personaleledelse og administration. Det er en fordel, hvis du også kan dokumentere erfaring fra arbejde i en kulturinstitution eller lignende branche. Du skal have stærke faglige kompetencer, gode kommunikative evner og en tilgang til dine kolleger, som bygger på tillid, integritet og humor.

 

Aalborg Teater er aktuelt i færd med at omstrukturere teatrets organisationsformer og interne processer. Samtidig arbejdes der på at forberede Aalborg Ny Teater og en mulig flytning til et nybygget teaterhus ved havnefronten. Derudover skal der de kommende år arbejdes med initiativer, der bygger bro fra Aalborg Teater ud i verden og tilbage igen. Disse processer forventes at skabe nye udfordringer – og en række nye muligheder.

 

Forventet tiltrædelse medio juni 2018 eller efter aftale. Læs mere om Aalborg Teater på aalborgteater.dk.

 


 

Stillingen er netop besat.