Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Produktionschef til Hirtshals Yard


Hirtshals Yard tilbyder totalløsninger inden for reparation og udskiftning af stål, ombygninger, mekanisk arbejde på fremdrivningssystemer, hjælpemaskineri og motorer. Ud over dokningskapacitet råder virksomheden over 280 meter kaj. Hirtshals Yard har specialiseret sig i dokninger, reparationer og diverse services på fiskerbåde, små og mellemstore hjælpefartøjer samt slæbebåde inden for offshore.

 

Om stillingen 

Med reference til virksomhedens adm. direktør får du det overordnede ansvar for den samlede produktion, herunder logistik og kvalitet.
 
Du bliver en central spiller i virksomhedens øverste ledelse, og du får det overordnede ledelsesansvar for ca. 50 medarbejdere.
 
Sammen med tre kompetente værkførere - for henholdsvis Stål og Rør, Mekanik og Propulsion samt endelig Plast - får du til opgave at understøtte den daglige drift af produktionen.
 
Der er tale om en yderst spændende chefstilling med fokus på dine lederevner, dit overblik og dit personlige engagement.
 
Du skal kunne håndtere pressede situationer og deadlines med overblik og personligt overskud.
 
Dit fokusområde er ledelse, medarbejdernes trivsel og performance samt et godt flow og et godt samspil i og omkring produktionen.
 
Som produktionschef går du forrest. Du skal være nærværende, energisk, troværdig og robust. Du arbejder struktureret, og du forstår vigtigheden af at få en produktion til at arbejde optimalt sammen med en projektorganisation.
 
Du arbejder og kommunikerer klare målsætninger og succeskriterier og følger op herpå. I forbindelse med produktionsplanlægning er en af dine centrale opgaver – sammen med projektorganisationen – at skabe det optimale mix mellem egenproduktion og brug af underleverandører.
 
Du er god til at kommunikere på en enkel og konstruktiv facon. Ikke mindst har du let til smil og skaber en god stemning omkring dig, også når det går stærkt.
 
Du trives i lederrollen, og du forstår at få det bedste frem i medarbejderne med respekt for deres faglige kunnen.
 
Som produktionschef hos Hirtshals Yard får du rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.
 
Det vil naturligvis være en fordel, hvis du har kendskab til skibe, herunder bygning og reparation af skibsfartøjer. Ligeledes vil en uddannelse som maskinmester eller skibsingeniør og/eller erfaring som skibsinspektør være yderst relevant. 
 
Alternativt kan du komme fra andre relaterede erfaringer.
 
Gagepakke forhandles på et niveau, der modsvarer dine kvalifikationer og jobbets krav.

Stillingen er netop besat.