Som produktionschef får du det fulde ansvar for tilrettelæggelse, bearbejdning og kvalitetssikring af vaskeriets produktion. Du har ansvaret for den daglige planlægning og ledelse af 20-30 medarbejdere.
Som produktionschef får du det fulde ansvar for tilrettelæggelse, bearbejdning og kvalitetssikring af vaskeriets produktion. Du har ansvaret for den daglige planlægning og ledelse af 20-30 medarbejdere. Som produktionschef får du det fulde ansvar for tilrettelæggelse, bearbejdning og kvalitetssikring af vaskeriets produktion. Du har ansvaret for den daglige planlægning og ledelse af 20-30 medarbejdere.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Produktionschef


Om virksomheden

Vaskeriet NEPTUN´s forretningsområde består bl.a. i levering af duge, servietter og sengelinned til hotel og restaurationsbranchen samt vask af tøj til industri, håndværk og servicefag.

 

Vaskeriet NEPTUN er et vaskeri med dygtige og engagerede medarbejdere, der sikrer høj kvalitet i virksomhedens leverancer. Virksomheden har stor fokus på optimering af produktionen og har investeret kraftigt i nye maskiner og produktionsanlæg.

 

Virksomheden har høje standarder i forhold til kvalitet og miljø og har løbende investeret i miljøtiltag bl.a. via optimal udnyttelse af procesenergien.

 

Vaskeriet NEPTUN arbejder ud fra en vision om at drive et rentabelt industrivaskeri, der sikrer attraktive arbejdspladser med fagligt dygtige og engagerede medarbejdere i Dybvad.

 

Virksomhedens mission er bl.a. at være et attraktivt alternativ til de to store i vaskeribranchen og at være en attraktiv arbejdsplads i lokalområdet.

 

 

Stillingen

Som produktionschef får du det fulde ansvar for tilrettelæggelse, bearbejdning og kvalitetssikring af vaskeriets produktion. Du har ansvaret for den daglige planlægning og ledelse af 20-30 medarbejdere.

 

Det bliver en hovedopgave at optimere produktionsprocesserne med henblik på at forbedre gennemløbstid og produktivitet. Det kræver, at der er styr på data og dokumentation, gode analyser, et godt lederskab samt evne og vilje til at implementere nødvendige udviklingstiltag.

 

Ledelsesopgaven indebærer bl.a., at du sikrer, at de rette kompetencer er til stede, at flaskehalse bliver forebygget, at medarbejderne er informerede om deres arbejdsopgaver, samt at der hele tiden er overblik og struktur i planlægningen.

 

Som produktionschef får du det overordnede ansvar for alt vedrørende produktionen. Det forventes, at du med overblik, vedholdenhed og beslutningskraft bliver en synlig og vellidt leder, der gør en forskel. Du varetager administrative funktioner i tilknytning til produktionen, hvor du samarbejder med øvrige kolleger indenfor salg, service, administration, teknik og distribution. Du refererer til virksomhedens direktør.

 

Den årlige produktion udgør ca. 2.000 t. fordelt på bl.a. duge, servietter og sengelinned til hotel og restaurationsbranchen samt vask af tøj til industri, håndværk og servicefag.

 

Personprofil

Der stilles store krav til dine evner som leder i et miljø, hvor der er fokus på at sikre et effektivt flow fra a til z. Det forventes, at du har solid erfaring med målstyring efter nærmere fastlagte KPI´er, og at du har indgående erfaring med at foretage analyser på de enkelte led i produktionsprocessen og kan implementere forbedringer.

 

Det forventes, at du har en produktionsteknisk uddannelse, og at du har gode IT-kundskaber – herunder ikke mindst i Excel.

 

Du har vist, at du kan udvikle en produktion i et tæt og positivt samarbejde med kolleger og medarbejdere. Du er motiverende, har gennemslagskraft og er overbevisende i din kommunikation.

 

 

 

 

 


 

Ansøgning

 

Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Karsten Romby, tlf. 2177 2344.

 

Send din ansøgning mærket ”574 – Produktionschef NEPTUN” til job@hedegaardmanagement.dk