Stillingen er netop besat
Stillingen er netop besat Stillingen er netop besat


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Salgskonsulent Svin – DLG, Nordjylland


DLG er et af Europas største landbrugsselskaber med en omsætning på 49 mia. kr., aktiviteter i 18 lande og 6.500 medarbejdere. DLG er et andelsselskab, der er ejet af danske landmænd. DLG’s grundlæggende forpligtelse er at styrke kunder og ejeres konkurrenceevne. Det gør man ved konstant at udvikle virksomhedens tre kerneforretningsområder: Grovvarer, Vitaminer & Mineraler og Service & Energi.
Læs mere på www.dlg.dk

 

Jobbet

Med reference til produktchefen får du ansvaret for opsøgende og vedligeholdende salg af svinefoder til landbrug i dit distrikt.

Gennem afdækning af kundens behov rådgiver du denne i valget af produkter, udarbejder tilbud og forhandler aftaler på plads – alt sammen med øje for at rådgive kunden til den bedste løsning.

De fleste kunder har en størrelse og kompleksitet, der betyder, at aspekter som en sikker produktion, et godt flow og en stabil værditilvækst er i fokus. Samtidigt har kunderne meget forskellige baggrunde og er på forskellige vidensniveauer. Det er derfor vigtigt, at du både forstår at formidle komplekse budskaber på en ligefrem måde, samt at du kan begå dig overfor mange forskellige typer af mennesker.

Flere af kunderne benytter dig som en sparringspartner. Det er derfor vigtigt, at du fremstår som en autoritet på dit felt og en ligeværdig samarbejdspartner.

Det er vigtigt, at du forstår at formidle DLG’s produkter og løsninger på en måde, der viser værdien af disse i kundens samlede værdikæde. På den måde arbejder du sammen med kunden om at forbedre dennes bundlinje.

Du vil få overdraget en række eksisterende kunder ved starten i jobbet, men forventes hurtigt at kunne udbygge kundeporteføljen igennem netværk og opsøgende salgsindsatser.

Du vil indgå i et stærkt salgsteam, der består af både salgsprofiler og faglige specialister. Dine kolleger er fagligt dygtige, og der er et velfungerende samarbejde i afdelingen.
 

Personprofil

Du drives af at skabe gode relationer, rådgive og sælge løsninger til store svinelandbrug.

Du er - eller kan blive - en dygtig sælger og relationsbygger, der har en kommerciel tilgang og gerne et godt kendskab til landbrugsbranchen. Du må gerne have en landbrugsfaglig baggrund, men anden baggrund indenfor branchen kan også være relevant.

Du har en stærk personlig pondus, er selvkørende og arbejder med høj faglighed i dine opgaver. Du er udadvendt, samarbejdsorienteret og trives med en kombination af et højt energiniveau og en høj arbejdsmoral.

Derudover forventes det, at du:
  • er resultatorienteret og målrettet
  • naturligt kommunikerer på alle niveauer
  • er velforberedt og har styr på dine ting
  • kan holde mange bolde i luften samtidigt
  • er proaktiv, udadvendt og sælger med stort S
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • er god til at opbygge langvarige relationer
  • har en sund forretningsmæssig indstilling
  • sætter en ære i at finde alternative og spændende løsninger til kunderne.

 


Stillingen er netop besat.