Som salgskonsulent får du ansvaret for opsøgende og vedligeholdende salg til kunder i Nordjylland. Gennem afdækning af kundens behov rådgiver man denne i valget af produkter, udarbejder tilbud og forhandler aftalen på plads.
Som salgskonsulent får du ansvaret for opsøgende og vedligeholdende salg til kunder i Nordjylland. Gennem afdækning af kundens behov rådgiver man denne i valget af produkter, udarbejder tilbud og forhandler aftalen på plads. Som salgskonsulent får du ansvaret for opsøgende og vedligeholdende salg til kunder i Nordjylland. Gennem afdækning af kundens behov rådgiver man denne i valget af produkter, udarbejder tilbud og forhandler aftalen på plads.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Salgskonsulent i Nordjylland


Vores kunde er en landsdækkende virksomhed med et stærkt fodfæste i Nordjylland. Virksomheden er veldrevet og har et positivt ry hos både kunder og samarbejdspartnere.

 

Jobbet

Som salgskonsulent får du ansvaret for opsøgende og vedligeholdende salg til kunder i Nordjylland. Gennem afdækning af kundens behov rådgiver man denne i valget af produkter, udarbejder tilbud og forhandler aftalen på plads.

Som kandidat er det vigtigt, at du både forstår at formidle komplekse budskaber på en enkelt måde, samt at du kan begå sig overfor mange forskellige typer af mennesker.

Da du ofte vil blive benyttet som en sparringspartner af kunderne, er det vigtigt, at du på en gang kan fremstå som en autoritet og en medspiller. Samtidig skal du formidle produkter og løsninger på en måde, der viser værdien af disse i kundens samlede produktions- og værdikæde.

Salgskonsulenten vil få overdraget en række eksisterende kunder ved starten i jobbet.

Du vil indgå i et stærkt salgsteam, der består af både salgsprofiler og faglige specialister.
 

Personprofil

Du har en stærk personlig pondus, er selvkørende og arbejder med høj faglighed i dine opgaver. Du er udadvendt, samarbejdsorienteret og trives med en kombination af et højt energiniveau og en høj arbejdsmoral.
 
Derudover forventes det, at du:
  • er proaktiv, udadvendt, og sælger med stort S
  • er resultatorienteret og målrettet
  • naturligt kommunikerer på alle niveauer
  • er velforberedt og har styr på dine ting
  • kan holde mange bolde i luften samtidigt
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • er god til at opbygge langvarige relationer
  • har en sund forretningsmæssig indstilling
  • sætter en ære i at finde alternative og spændende løsninger til kunderne.

Ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos Karsten Romby 21772344 eller Jens Erik Hedegaard, tlf. 22440406.

 

Ansøgning mrk. ”504 - Salgskonsulent” sendes til job@hedegaardmanagement.dk