Stillingen er netop besat. 
Stillingen er netop besat.  Stillingen er netop besat. 


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Salgskonsulent - Vitfoss


Kan du kombinere faglig viden med rådgivning og salg? Har du lyst til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger og spændende kunder? Så er her muligheden for at blive den nye salgskonsulent for Vitfoss.

 

Vitfoss beskæftiger sig med udvikling, produktion og markedsføring af vitamin- og mineral­blan­dinger til animalsk produktion. Endvidere udvikles og markedsføres en række supplementsprodukter så­som mælkeerstatninger, desinfektion, problemløsere og veterinærmedicinske produkter.

 

Vitfoss er en del af Vilofoss, som er én af de største premixvirksomheder i Europa og en del af DLG Koncernen. Vilofoss har aktiviteter i hele Europa samt i visse lande i Nordamerika og Asien.


Jobbet

Med reference til salgschefen får du ansvaret for opsøgende og vedligeholdende salg af mineralløsninger, smågrisefoder og generel farmmanagement til svineproducenter.

 

I jobbet vil du arbejde med fagligt salg, hvor der bliver lagt vægt på dialog med og rådgivning af svineproducenten, for derigennem at opnå den optimale løsning.

 

Staldbesøg og sparring med landmanden vil indgå som en naturlig del af jobbet. Du vil få fagligt stærke kolleger hos Vitfoss og DLG, som du vil samarbejde med omkring både kunder og faglige udfordringer.

 

Da du bliver faglig sparringspartner for flere af kunderne, er det vigtigt, at du på en gang formår at fremstå som en autoritet på dit felt, en ligeværdig samarbejdspartner og en dygtig salgskonsulent.

 

Det er vigtigt, at du forstår at formidle Vitfoss’ produkter og løsninger på en måde, der viser værdien af disse i kundens dagligdag. På den måde arbejder du sammen med kunden om at forbedre dennes bundlinje.

 

Du vil få overdraget en række eksisterende kunder ved starten i jobbet, men forventes hurtigt at kunne udbygge kundeporteføljen igennem netværk og opsøgende salgsindsatser.

 

For den rette kandidat vil deltagelse i Vitfoss’ internationale aktiviteter kunne være en del af jobbet.

 

Personprofil

Du drives af at skabe gode relationer, rådgive og sælge løsninger til store svinelandbrug.

 

Du er - eller kan blive - en dygtig sælger og relationsbygger, der har en kommerciel tilgang og et godt kendskab til landbrugsbranchen. Du må gerne have en landbrugsfaglig baggrund, men anden baggrund inden for branchen (eks. teknikker, teknolog eller driftsleder) kan også være relevant.

 

Du har gode tværgående samarbejdsevner, som kommer til udtryk i kontakt med organisationen. Du vil få en bred kontaktflade med mange bedriftsbesøg, så du skal have en ægte interesse for andre mennesker og en lyst til at kommunikere og videreformidle viden.

 

Du har en stærk personlig pondus, er selvkørende og arbejder med høj faglighed i dine opgaver. Du er udadvendt, samarbejdsorienteret og trives med en kombination af et højt energiniveau og en høj arbejdsmoral.

 

Derudover forventes det, at du:

  • er proaktiv, udadvendt og kontaktskabende
  • har et godt fagligt niveau inden for svineproduktion
  • er resultatorienteret og målrettet
  • er velforberedt og har styr på dine ting
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • er god til at opbygge langvarige relationer
  • sætter en ære i at finde alternative og spændende løsninger til kunderne

 

 

 

 

 


 

Stillingen er netop besat.